15 januari, 2013

Gaaaah!!

Igår va det som sagt jobb som gällde, så j-a kul!!! :) Trivs så j-a bra där!!
Dagen sprang iväg och jag fick uppdatering och fotobevis från syster om att allt va bra och gick bra med min lilla prins och det gjorde inte saken sämre! :)
Fick även några andra tider som de ville att jag skulle jobba. Tur att min kära syster hjälper mig med Milian vid de tillfällena! :)
När jag väl hade slutat och skulle hämta honom så sov han så gott! <3

Men idag e jag lite halvt irriterad och förbannad!
Min kära pappa skulle släppa ut våra hundar igår när jag jobbade och när han kom hit så hörde han att larmet hade gått inne hos oss men ingen hade ringt verken mig eller André från larmcentralen!!!!!! Så jävla kasst av de!
Ringde dit där i förmiddes för att prata med de, men de skulle ringa upp mig sen och de har fortfarande inte ringt!!! Har varit lite missnöjd med detta bolaget innan med så snart e det bud på att byta bolag för ett larm ska jag minsann ha!
Ringde även till sophämtningen i fredes för att klaga på att de inte hämtade våra sopor i torsdes som de skulle göra. Fick som svar att den som skulle hämta soporna hade gjort en "avvikelse" för att det va fullt med bilar här (!!!!!!) (?????) Det stod två bilar på "gårdsplanen" och de e rätt normalt att ha två bilar!!!! Hon som jag pratade med skulle kolla upp detta men hon har inte heller hört av sig!! Gaaaaaah, va irriterad jag blir på sånt!
När jag ändå va i farten med allt så sa jag upp goboken med. Vill jag ha en bok till Milian så kan jag köpa de. Han har så mycket grejor att leka med ändå!

Nu ligger jag och mitt lilla hjärta i sängen, ska se om han vill vila lite, för det hade inte hans mamma sagt nej till! :)
I kväll blir det midda i Högsma. Milians farfar fyller år idag, hurra hurra hurra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar